maandag 17 mei 2010

Amigurumi Kerst swap

Ik heb meegedaan aan een amigurumi Kerst swap. Wat houdt dat in zou je denken. Een amigurumi swap is dat mensen voor elkaar een amigurumi pakketje maken en naar elkaar opsturen. Je geeft je ervoor op en je krijgt een 'partner' aangewezen voor wie je een pakket samenstelt. Er zit een amigurumi in, haakgaren, lintjes, een patroon, iets leuks, iets lekkers en dat allemaal voor een van te voren afgesproken bedrag.
Dit swap pakket heb ik gemaakt:

Er zit een sneeuwpop, rendier en ster in die ik zelf gehaakt heb.
Dit pakket heb ik gekregen:

met een Kerstvrouw, bolletje katoen, lapjes vilt, een patroon van een schaap en nog heel veel meer!
Leuk om te maken en leuk om te krijgen, zo'n amigurumi swap! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek