Pagina's

donderdag 27 mei 2010

Flicka #2

Ik heb een nieuwe Flicka gemaakt. Ik wilde namelijk wat uitproberen...
Ik zit namelijk te denken om zelf een pop te ontwerpen en te haken en dan ook zelf patronen te maken voor kleding. Ik denk ik ga eerst is dat kleding maken uitproberen met Flicka en ik haakte een Flicka met standaard een onderbroek aan.
Het rokje was geen probleem, alhoewel die eerst als T-shirt bedoeld was... Wat het probleem was met het shirt, is dat hij heel breed moet blijven omdat hij anders niet over haar hoofd past. Ze heeft namelijk een breder hoofd, dan lijf... Dit zorgde voor een probleem, maar problemen zijn er om op te lossen! Het is nu een vormloos, raar shirt geworden (waar je op de foto niet zo veel van ziet door de sjaal om haar nek, anders valt haar hoofd steeds om door het vele haar xD).
Voor als ik zelf een pop ga maken weet ik in ieder geval dat haar hoofd niet breder moet zijn dan haar lijf!
Van 'fouten' leer je! :D
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen