maandag 17 mei 2010

Paasei


'Versier een Paasei en maak kans op mijn nieuwe boekje', dit stond op www.amigurumis.nl waar ik af en toe patronen koop omdat het geweldige patronen zijn. En door een gehaakte Paasei te versieren en dan kans te maken op haar boekje is natuurlijk geweldig!
Om een zo'n origineel mogelijk ei te maken heb ik een telpatroon in mijn haakwerk gehaakt. Het was een *-werk met al die verschillende kleurtjes, maar het eindresultaat mag er wezen :D


Helaas, pindakaas had ik niet gewonnen maar het boekje heb ik natuurlijk wel gekocht! ('Gehaakte beestenboel' van Christel Krukkert).

Zo ziet het ei er van binnen uit, één groot zooitje dus ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek