Pagina's

vrijdag 21 mei 2010

Waar ik mee bezig ben

Het was de laatste paar dagen lekker druk, gelukkig ben ik nu een paar dagen vrij en kan ik weer lekker aan de slag met allemaal leuke dingen :D
Ik ben bezig met een Flicka (van Mia Bengtsson). Ze is al helemaal af, ik moet alleen nog een deel van haar haar toevoegen.

Ook ben ik begonnen aan het bijtje van Christel Krukkert uit de Hobbyhandig van deze maand. Er staan ook een lieveheersbeestje, een vlinder en een bloem in. Ze zijn leuk, klein en snel gemaakt :D Ideaal om bijvoorbeeld te droppen ;-)

Ook heb ik vandaag mijn bestelling van Koekeridoo binnen gekregen; twee nieuwe haaknaalden en twee sets oogjes. Ik kan weer lekker verder met haken :D

Wat ik net even heb gedaan is per maand mijn mooiste foto's geüpload. Dit is een kleine selectie uit de vele foto's die ik maak, die er voor mij tussen uit springen. Aan het eind van elke maand zet ik de foto's die er voor mij die maand uitsprongen op mijn blog.
Alle amigurumi's die ik heb gemaakt had ik er al opgezet, dus mijn blog wordt steeds een beetje voller :D Ik houd deze blog (tot nu toe) met veel plezier bij en hoop dat jullie het leuk vinden om mijn gebabbel te lezen en mijn foto's te bekijken :D

Groetjes,
Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen