Pagina's

dinsdag 15 juni 2010

Lekker dagje gehad

Vandaag een lekker dagje gehad. Was een ochtendje vrij en het was lekker weer! :D Ben er lekker op uit geweest met Sjakie, we hebben een half uur gelopen in het zonnetje, hij aan de lange riem en ik met mijn slippers aan :D
Vanmiddag op mijn werk ook lekker naar buiten geweest met de kids. Één kwam madeliefjes brengen, alleen die waaiden steeds weg. Toen kwam ze erop dat ze tussen mijn tenen konden, het zag er gezellig en fleurig uit en ze waaiden niet meer weg :D

Van mijn 'mooie' voet met bloemen had ik foto's gemaakt met mijn telefoon. Toen ik ze op mijn computer zette kwam ik erachter dat er nog meer foto's op stonden!
Zo ook deze van het vaasje met tulpen. Dit is een leuk cadeau idee! Het vaasje kan je versieren met raamstickerverf. Deze speciale verf doe je eerst op een snelhechter, dit laat je 24 uur drogen en dan kan je het op glas plakken.
Wil je een betere uitleg dan dit, laat het dan even weten in een reactie, dan maak ik een tutorial! :D

Van het weekend bij een verjaardag even lekker staan ontspannen bij een warm vuurtje buiten. Helaas heb ik dit vandaag niet, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's!
    Gezellig!
    Ik vind die vaas wel erg mooi zo,leuk idee.

    Groetjes Tamara.

    BeantwoordenVerwijderen