Pagina's

vrijdag 4 juni 2010

Maak het!

met je creatieve webwinkel van Machteld Stilting.

Ge-wel-dig boek! In dit boek neem je een kijkje bij verschillende vrouwen en hun creatieve webwinkel, hoe het is begonnen, hoe het nu loopt, enz. Ook staan er tips en trucs in voor als je zelf een webwinkel wilt gaan starten.
Dit boek sprak mij heel erg aan door de vormgeving, allemaal mooie platen en foto's, maar ook door de inhoud. Hoe is het nou echt om een eigen creatieve webwinkel te hebben, wat is de ervaring van andere vrouwen? Ik heb het boek helemaal gelezen en vond het jammer toen ik hem uit had, ik wil meer! Het heeft mij wel aan het denken gezet, is het iets voor mij? Een eigen webwinkel? Ik ga iig zelf patronen ontwerpen en gewoon maar kijken hoe mijn leven loopt ;-)

1 opmerking:

  1. Ik vond hem ook erg inspirerend! Leuk om te lezen......

    Groetjes An

    BeantwoordenVerwijderen