Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw design

Niet strak en saai maar vrolijk en hip, net als ik! ;-)

Ik heb wel even moeten zoeken wat ik bij mij vond passen. Na een paar avondjes zoeken was ik eruit! En zoals het nu is, zo ziet het eruit!
Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!
Groetjes,
Marieke

Reacties

 1. Hoi Mriek! Wat is je blog mooi geworden zeg! Echt heel vrolijk! Als je het leuk vindt: op mijn blog staat een bericht waarin je een link kunt plaatsen naar iets wat je zelf gemaakt hebt. Bijvoorbeeld een foto naar een blogbericht of iets uit een Flickr-album. Misschien vind je het leuk om mee te doen?

  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blog ziet er vrolijk en zonnig uit.

  Groetjes van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden!!!
  Heel vrolijk, mooie banner en hele leuke kleuren!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is mooi! En vindt m super vrolijk
  Lekker zomers!!

  Goed gelukt!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel :D
  Ben er zelf ook erg blij mee ;-)
  Groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marieke,

  Leuk dat je me volgt!!
  Ik ga jou ook volgen, je maakt leuke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)