Pagina's

zondag 13 juni 2010

The Toy Society

Hihi! Ik sta op de site van the Toy Society :D
Drop #1216, #1217 & #1218 zijn van mij! Jullie kennen deze drops al, ze staan namelijk ook gewoon op mijn blog ;-)
Waarom sta je dan ook op the Toy Society? Omdat de amitoydrop hyves is afgeleid van the Toy Society, ik hier ook lid van ben en ik het leuk vind om iedereen te laten zien wat ik gedropt heb!
Een andere reden is ook omdat ik een vakantiedrop wil doen. Dit houdt in dat ik op de plek waar ik op vakantie ben, ik een zelfgemaakt beestje ga droppen. Het voordeel van the Toy Society is dat het internationaal is, dus dat je niet aan het Nederlands verbonden bent, dit is dan ook meteen het nadeel van de amitoydrop hyves dat is allemaal in het Nederlands is...
Wat, waar en wanneer ik iets op vakantie ga droppen blijft lekker een verassing! Als je mij blijft volgen kom je er vanzelf achter! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen