Pagina's

woensdag 7 juli 2010

Een zoete swap -> ontvangen :D

Vandaag een dikke envelop voor mij in de brievenbus, meteen ging er een belletje rinkelen: dit is mijn swap pakketje! :D

Allemaal leuke ingepakte cadeautjes zaten erin, spannend! Ik leek net een klein kind dat op zijn verjaardag een heleboel cadeautjes had gekregen xD Op het kaartje kom ik erachter dat Nancy mijn swap pakket had gemaakt. In het eerste cadeautje zit de o zo leuke sleutelhanger donut die ik op haar blog al had gezien :D En in het tweede cadeautje zit een tea-wallet met 2 zakjes mashmallow thee en 2 zakjes kauwgomballen thee, ik ben benieuwd hoe dat gaat smaken!

In het zakje zit nog een heel leuk stel lintjes, een lapje 'snoepjes' stof en drie cup cake knoopjes!
Nancy, hartelijk bedankt voor dit hele leuke swap pakket :D Je hebt mij er erg blij mee gemaakt! :D

3 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes!!

    Daar wordt je zeker blij van!

    :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig maar!! Het is altijd weer spannend of de ander het ook lukt vindt ;-) Ik vond het erg leuk om voor je te maken! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen