Doorgaan naar hoofdcontent

Een zoete swap

Via Swap Bot doe ik mee aan de zoete swap. Gister heb ik het pakketje voor Ilona naar het postkantoor gebracht en ben ik lekker gaan werken. Kom ik na mijn werk thuis, ligt het kaartje wat bij het pakket hoort nog op tafel :S Lekker slim dus (NOT). Het was ook al na 6-en, dus de brievenbus was al geleegd...

Wat nu? Vandaag heb ik een nieuw kaartje geschreven en naar Ilona gestuurd, ook heb ik meteen een mailtje naar haar gestuurd dat het kaartje onderweg is. Wel gek denk ik, een pakketje ontvangen zonder afzender... Wel op de envelop gezet dat ze eerst het pakket moet openmaken, in het kaartje staat al wat erin zit, dat maakt het minder leuk! ;-)

Nu tot de orde van de dag: Wat zit er in dat zoete swap pakketje voor Ilona?
Nou ja, geen kaartje dus... Maar wel een gehaakte beren cup-cake, de labello houder sleutelhanger, een rode lippenbalsem (voor in de sleutelhanger natuurlijk :D) en vier kaarsjes die ik zelf heerlijk vond ruiken.

Ilona, ik hoop dat je het een leuk pakketje vindt! Ondanks het vermiste kaartje ;-)Reacties

  1. Ik verbaas mij er elke keer weer over dat er met haken zo'n leuke dingen gemaakt kunnen worden! Echt schattig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles is leuk, maar de cupcake is geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)