Pagina's

woensdag 7 juli 2010

Een zoete swap

Via Swap Bot doe ik mee aan de zoete swap. Gister heb ik het pakketje voor Ilona naar het postkantoor gebracht en ben ik lekker gaan werken. Kom ik na mijn werk thuis, ligt het kaartje wat bij het pakket hoort nog op tafel :S Lekker slim dus (NOT). Het was ook al na 6-en, dus de brievenbus was al geleegd...

Wat nu? Vandaag heb ik een nieuw kaartje geschreven en naar Ilona gestuurd, ook heb ik meteen een mailtje naar haar gestuurd dat het kaartje onderweg is. Wel gek denk ik, een pakketje ontvangen zonder afzender... Wel op de envelop gezet dat ze eerst het pakket moet openmaken, in het kaartje staat al wat erin zit, dat maakt het minder leuk! ;-)

Nu tot de orde van de dag: Wat zit er in dat zoete swap pakketje voor Ilona?
Nou ja, geen kaartje dus... Maar wel een gehaakte beren cup-cake, de labello houder sleutelhanger, een rode lippenbalsem (voor in de sleutelhanger natuurlijk :D) en vier kaarsjes die ik zelf heerlijk vond ruiken.

Ilona, ik hoop dat je het een leuk pakketje vindt! Ondanks het vermiste kaartje ;-)2 opmerkingen:

  1. Ik verbaas mij er elke keer weer over dat er met haken zo'n leuke dingen gemaakt kunnen worden! Echt schattig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles is leuk, maar de cupcake is geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen