zaterdag 10 juli 2010

Fotostudio

Ja!!! Na lang wachten en zoeken ben ook ik in het bezit van een kleine fotostudio :D
Een tijdje terug was hij bij de Xenos in de aanbieding en aangezien ik al een tijdje op zoek was wilde ik er wel eentje hebben. Bij de Xenos; 'Sorry mevrouw hij is uitverkocht, volgende week krijg ik hem weer binnen'. Een week later bij de Xenos; 'Sorry mevrouw hij is niet binnengekomen, volgende week zal ik hem voor u hebben.' Weer een week later; 'Sorry mevrouw, hij is niet binnengekomen, volgende week waarschijnlijk wel.' Toen werd ik toch wel redelijk geïrriteerd, 'Uw collega zegt dat al twee weken tegen mij!'. Meneer ging het uitzoeken, ondertussen werd hij nog twee keer naar de kassa geroepen, maar na 15 minuten geduldig wachten kreeg ik het verlossende antwoord. 'Ik heb met het hoofdkantoor gebeld, we krijgen ze over 2,5 maand weer binnen.' Pissig als wat ben ik toen weggelopen.
Maar ja, ik wilde toch wel erg graag zo'n fotostudio, dus ging ik maar op internet zoeken. Op marktplaats vond ik een tweedehands voor een mooi prijsje, mevrouw ging meteen akkoord met mijn bod en vandaag kreeg ik hem binnen :D

Ik heb hem maar even kort kunnen uitproberen omdat we bezoek kregen, maar het ziet er netjes uit :D Ik ben er blij mee! Mijn toekomstige haakwerkjes worden dus in de fotostudio gefotografeerd! :D

4 opmerkingen:

 1. Zwaar irritant zeg als je zo vaak voor niks komt.

  Gelukkig heb je er nu een. Ik moet de mijne nog uit gaan testen.
  Helaas nog geen tijd gehad.
  Ziet er goed uit! Komen de creaties toch wat beter uit :)
  Heb je er ook lampjes bij?

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je er veel plezier van heb,mijn ervaring is dat ik nog steeds niet echt een witte achtergrond eruit kan toveren. Hopelijk lukt het jou wel en kan jij mij tips geven:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lampjes heb ik er ook bij, een complete set :D
  Mijn voorganger heeft de achtergrond achter het doek beplakt met wit papier, waarschijnlijk had hij er ook last van dat de achtergrond niet mooi wit werd... Ik heb met de eerste 'test shoot' iig geen problemen gehad! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mriek ik zo'n lichttent van http://www.fotocube.nl inclusief daglichtlampen en een goed fototoestel, maar ik krijg het met geen mogelijkheid voor elkaar om een spierwitte achtergrond achter mijn haakwerkjes te krijgen.
  Ik zou dat heel graag willen voor in mijn nieuwe webwinkel maar het lukt me gewoon niet.
  Moet heel veel bewerken in Photoshop of Psp maar dat vreet zoveel tijd allemaal, 'k wil een foto maken en hoppa, het is klaar.
  Dus ik hoop dat jij het wel kan en mij uit kan leggen hoe je dat doet, hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek