woensdag 21 juli 2010

Telefoon hoesje

Vorig weekend een nieuwe telefoon gekocht en bij een nieuwe telefoon, hoort een nieuw hoesje.


Ik ging me eraan wagen, zelf een hoesje ontwerpen en natuurlijk haken. Ik heb het wel eenvoudig gehouden, gebruik gemaakt van gemeleerd garen dus geen kleuren wissels of iets, maar wel diverse kleurtjes! Het knoopsgat werd een gok, hoe groot moest die zijn?? Hij past precies, maar bij mijn volgende mag hij iets groter zodat de knoop wat lager kan. Ik denk dat ik dat mooier vind, wat vindt jij?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm super leuk! Ben zelf ook gek op gemeleerd garen! En een schattig hondje heb je!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het leuk geworden! leuke kleurtjes
  knoop hd mss wt meer naar beneden gekunnen maar t misstaat zeker niet.
  Ik heb er ook eentje gemaakt dit weekend mar nog geen foto van genomen... ik ging net iets anders te werk zodat er een flapje bovenaan over komt en dan vast te maken met een knoop
  ik had wel moeite met de lus, maakte een ketting van lossen en heb ze dan vast gezet met de naald en draad... dat had ik anders moeten doen, maar dus binnekort een foto op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat een leuke achtergrond op die telefoon. En natuurlijk ook een heel mooi telefoonhoesje. Ik heb eigenlijk nog nooit gewerkt met gemeleerd garen maar het resultaat is zo mooi dat ik meteen zin krijg om het ook te proberen.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoesje, misschien dat ik er ook eentje ga maken voor mij telefoon, hij slingert soms nog weleens door me tas heen.
  Het is altijd even proberen als je voor het eerst iets maakt.

  Ik zag gister toevallig dat er ook een telefoonhoesje in een vorm van een robot in het nieuwe boekje van mia bengtsson staat die is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag dat je een berichtje op mijn blog had achtergelaten en ben ook gauw eens op jouw blog gaan kijken. Wat een leuke dingen maak je, ik ben gelijk volger geworden. Zag dat je ook swapt, leuk. Wie weet tot swaps en nog veel haak plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek