Pagina's

dinsdag 3 augustus 2010

Amitoy vakantiedrop

Een maandje geleden heb ik een oproep geplaatst voor een vakantie amitoydrop. Tsja, als je zo'n oproep plaats moet je er zelf natuurlijk ook aan meedoen!
Mijn vakantie komt eraan en dit is wat ik ga droppen:

Ik doe dus drie drops! :D Ik heb niks 'speciaal' gemaakt om te droppen dit keer, ik had ze nog liggen en heb nu een paar mooie bestemmingen uitgekozen om ze te droppen. Waar is natuurlijk de grote vraag... Maar dat merken jullie of als er een berichtje van de vinder geplaatst wordt of als terug ben van vakantie!
Mocht je denken; ik wil ook nog meedoen!! Kijk dan op de amitoydrop hyves.

2 opmerkingen:

 1. Wat goed van je, en wat een leuke dingen heb je gemaakt. Hopelijk komen ze terecht bij de juiste personen die het kunnen waarderen en ze een goed thuis geven. Het zou mooi zijn als je ook nog hoort waar ze terecht gekomen zijn.
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat leuk! Ik wou dat ik het ook kon!
  Maar vind haken zo moeilijk om mezelf aan te leren. Ik ga binnekort misschien een workshop doen met vriendinnen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen