dinsdag 17 augustus 2010

Boeken tip: The Usborne Book of Drawing, Doodling and Colouring

Een geweldig leuk boek (al zeg ik het zelf ;-)) The Usborne Book of Drawing, Doodling and Colouring.

Ik ben hem tegengekomen op de blog van Lucy en vond er gave kleurplaten instaan. Ik heb hem besteld bij bol, in princiepe voor mezelf maar ik ga hem vanmiddag op mn werk ook gebruiken. Ik ben benieuwd wat de kinderen ervan vinden! ;-)

Hier een klein voorproefje uit het boek:
5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boek zeg!! Ik wilde wreck this journal ook kopen maar vond het na wat wikken en wegen toch wel erg zonde van mijn geld ........ Ben altijd zo zuinig met mijn boekjes ;-) en vond er mee douchen hahaha wel gewaagd maar toen kwam weer de zuinigheid denk dat ik dit boek wel kan overwegen of staan daar ook opdrachten in die je boek kunnen wrecken......?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marieke Welk van de twee boeken heb jij besteld die van 12,99 of die van 13,99? Gr. Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Chantal
  dit boek hoef je niet te wrecken, het staat er iig niet in. Vrijwillig kan natuurlijk altijd ;-)
  Via bol.com kan ik er maar één vinden:
  http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/drawing-doodling-and-colouring-book/1001004007502920/index.html
  (even kopiëren, plakken) en die heb ik besteld.
  Succes ermee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk boek, hebbe hebbe hebbe :). Die ga ik in mijn wishlist plaatsen hihi. In mijn wishlist, te vinden op http://thearno.blogspot.com (rechterkant) staan nog meer tips van boeken over doodle, mocht je nog andere boeken/titels zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb er ook aan zitten denken om deze te bestellen voor mijn oudste zoon. Hij heeft ook een kleurboek waarin je graffiti's in moet kleuren. Ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek