Doorgaan naar hoofdcontent

Pay It Forward

Wie doet er met mij mee met Pay It Forward...?
Ik heb mij bij Marjo en Knutselbeertje aangemeld voor de Pay It Forward en nu zoek ik 3 mensen die met mij mee willen doen.
Het is de bedoeling dat je voor de mensen die met je meedoen en bij wie je je hebt aangemeld om mee te doen een cadeautje te maken. Ik heb mij bij 2 mensen aangemeld en ik zoek 3 mensen die met mij meedoen, dus ik maak 5 cadeautjes in totaal. Maar, ik krijg ook 5 cadeautjes terug, één van Marjo, één van Knutselbeertje en van alle drie de mensen die zich bij mij aanmelden één. Zo verras je iemand met een zelf gemaakt cadeautje en krijg je er evenveel terug.
Dus wie doet er met mij mee?? :-D

Van Marjo heb ik mijn cadeautjes tijdens mijn vakantie al mogen ontvangen!

Ik heb dit superleuke mapje met een gehaakte donut en alle applicaties mogen ontvangen!! Ik gebruik het mapje nu om mijn lintjes in te bewaren en de donut en de applicaties krijgen nog een mooi plekje!! Marjo, nogmaals dankjewel!!

Reacties

 1. Mriek,
  ik begin morgen aan jou geschenkje na mijn operatie. Het zal niet hetzelfde zijn las voor Marutska. De reden zal je wel snappen als Maria een foto op haar blog plaatst.

  Kan je mij per mail je adres bezorgen?

  groetjes,
  Knutselbeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Knutselbeertje
  het mailtje komt eraan!

  @ Lique
  leuk, gezellig!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mriek!
  Ik heb je getikt, kijk op mijn blog even voor verduidelijking ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doet ik mee! WIl je je adres sturen? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Op de haaknaald

Het leek mij leuk om jullie even te laten zien waar ik (onder andere) op dit moment aan werk. Ik heb heel veel on affe projecties liggen (stuk of 10 denk ik 😳) maar toch kon ik het vorige week niet laten om een nieuw project te starten.


Ik startte een regenboog corner tot corner sjaal. Het bol garen wat ik heb gebruikt heb ik zelf gemaakt van een deken die ik heb uitgehaald. Mijn eigen gemaakte yarncake, in de kleuren en van het materiaal die ik zelf fijn vind. Ik maakte de bollen al in 2014 maar heb nu eindelijk een project gevonden waar ik helemaal blij van word om hem te gebruiken.


De eerste bol is al opgehaakt, nog 4 te gaan! 😄
Wil ook zelf een yarncake maken? De tutorial vind je hier.

Liefs,
Mriek