Pagina's

zondag 22 augustus 2010

Pay It Forward

Wie doet er met mij mee met Pay It Forward...?
Ik heb mij bij Marjo en Knutselbeertje aangemeld voor de Pay It Forward en nu zoek ik 3 mensen die met mij mee willen doen.
Het is de bedoeling dat je voor de mensen die met je meedoen en bij wie je je hebt aangemeld om mee te doen een cadeautje te maken. Ik heb mij bij 2 mensen aangemeld en ik zoek 3 mensen die met mij meedoen, dus ik maak 5 cadeautjes in totaal. Maar, ik krijg ook 5 cadeautjes terug, één van Marjo, één van Knutselbeertje en van alle drie de mensen die zich bij mij aanmelden één. Zo verras je iemand met een zelf gemaakt cadeautje en krijg je er evenveel terug.
Dus wie doet er met mij mee?? :-D

Van Marjo heb ik mijn cadeautjes tijdens mijn vakantie al mogen ontvangen!

Ik heb dit superleuke mapje met een gehaakte donut en alle applicaties mogen ontvangen!! Ik gebruik het mapje nu om mijn lintjes in te bewaren en de donut en de applicaties krijgen nog een mooi plekje!! Marjo, nogmaals dankjewel!!

5 opmerkingen:

 1. Mriek,
  ik begin morgen aan jou geschenkje na mijn operatie. Het zal niet hetzelfde zijn las voor Marutska. De reden zal je wel snappen als Maria een foto op haar blog plaatst.

  Kan je mij per mail je adres bezorgen?

  groetjes,
  Knutselbeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Knutselbeertje
  het mailtje komt eraan!

  @ Lique
  leuk, gezellig!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mriek!
  Ik heb je getikt, kijk op mijn blog even voor verduidelijking ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doet ik mee! WIl je je adres sturen? :)

  BeantwoordenVerwijderen