Pagina's

dinsdag 17 augustus 2010

Wreck this journal #02

Ik ben rustig op mijn gemakje verder gegaan met wrecken... Ik ben op vakantie geweest en heb daar niet heel veel gewreckt. Maar wat ik wel heb gedaan ga ik nu met jullie delen ;-)


Hmmmm, slapen met mn journal... Gelukkig was hij nog niet zo bevuild! ;-) Ik heb braaf geluisterd en het boek onder mn kussen gelegd. Ik had nu wel een hard kussen zeg!!

Let a friend do something destructive to this page. Mijn vriend had zijn idee al klaar, want ik had hem al voorbereid dat deze bladzijde ertussen zat en hij de eer zou krijgen om te wrecken :)

Zoals je kan zien heeft meneer gewoon mijn bladzijde verbrand! ;-)
Zelf heb ik hem nog een beetje gepimpt :D


Op vakantie moest ik dit als eerste doen. Ik had geen zin om meteen alle pagina's die er staan te 'doodelen', dus heb ik er eentje uitgekozen :) De rest komt vanzelf weer aan de beurt!


'Beeheestjes, beeheestjes, allemaal beestjes!' Zit namelijk met allemaal insecten in mn hoofd om te haken, dus hier vast een getekend voorproefje ;-) Het kan nog wel heel lang duren voor ik ze daadwerkelijk ga maken ;-)

Pffff, koffie?! Wie drinkt dat nou?! Dat vieze stinkende zwarte drankje, jakkie! Ik dus niet ;-) Maar omdat ik op vakantie elke ochtend thee drink, heb ik mijn wreck this journal als schoteltje gebruikt!

Een getekend theezakje kon natuurlijk niet missen ;-)

'Pretend you are doodling on the back of an envelope while on the phone', dit is hem geworden!


Snel volgen weer nieuwe pagina's! ;-)

2 opmerkingen: