Pagina's

zondag 19 september 2010

Voortgang Attic 24 tas


Sinds de vakantie in Lanzarote ben ik al bezig met de Attic 24 tas en nog steeds is hij niet af!! Het doel was om hem vandaag af te hebben en ik ben al een heel eind! Ik ben nog de draadjes aan het wegwerken in de tas, anders blijf je die gaten zien zoals hieronder.


Daarnaast moet ik nog 1 hengsel (1 is al af ;-) ) daarna moet ik ze nog op te tas vastmaken en 4 bloemen met bloemblaadjes haken om de hengsels af te werken. En dan is de tas klaar! :-D
Vandaag ga ik denk ik niet meer redden, maar deze week zeker weten wel!

2 opmerkingen:

  1. Kei mooie kleuren!!

    Ben benieuwd hoe deze eruit gaat zien als ie helemaal af is!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je reactie op mijn blog! Wat een ontzettend mooie kleurtjes heb je in deze tas gebruikt, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen