Doorgaan naar hoofdcontent

Give away @ made by Mriek

Omdat ik meer dan 90 volgers en meer dan 10.000 views op mijn blog heb gehad is het tijd voor mijn eerste give away!!

Ik heb gekozen om deze 'made by Mriek' sleutelhanger weg te geven. Een echte Marieke sleutelhanger door de kleuren en het zonnetje :-)

Als je mee wilt doen, laat dan een reactie achter op mijn blog.
Op woensdag 3 november trek ik de winnaar 

Reacties

 1. Oh wat een leuke sleutelhanger, en al zoveel bezoekers gehad, erg veel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sleutelhanger, ik doe mee!!!

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee Mriek!!!Heel veel succes met nog meer volgers en visiters!!!

  Groetjes, Esther (www.essepessie1.hyves.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee ben echte fan en je blog maakt me altijd vrolijk als ik een dip heb

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heej dat is leuk! Ik doe mee!

  Kus!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa ik doe uiteraard ook mee!!!

  Wauw wat veel bezoekers!!!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Owh wat een leuke sleutelhanger. Ik ding graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Marieke,

  Ik doe ook mee! Vrolijke hanger!!!
  Ik heb al een link op mijn give-Away pagina.
  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk!!!! Ik doe mee. heb m ook even gelinkedop mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil graag meedoen. De sleutelhanger ziet er geweldig uit!
  Groetjes, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk , ik doe graag mee ,
  groetjes vanuit Turnhout , Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, ik doe ook graag mee.
  Groetjes, DEKA, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja! Ik doe ook mee, vind ze helemaal super! groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie sleutelhanger hoor, ik doe zeker eme!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk. Ik ontdek net je blog. Heb zelf ook een give-away waar je je nog vanavond voor kan aanmelden. Morgen trek ik de winnaar.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schatje! Ik doe graag mee. Ik heb op mijn blog ook nog een give-away, meedoen kan nog tot en met morgen. Ben ook volger geworden.

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe graag mee, wat een leuke sleutelhanger!

  x Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wat mooi sech, ja ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel mooi! Het zijn aanstekelijke kleuren die een glimlach op het gezicht toveren. Heel erg bedankt trouwens om je patroontje van de berencupcake met je bloglezers te delen. Ik probeer het deze week ook eens zelf uit.
  Groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk die kleuren, en een zonnetje (aan de sleutelbos) kan ik wel gebruiken...

  Groetjes
  Ebi

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is echt heel erg leuk!! Ik doe mee en duim heel hard dat ik dit in een envelop in de brievenbus krijg

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heeyyy,

  Leuk zeg. Ik doe ook graag mee!

  Groetjes Jolande (jolande26.hyves.nl/)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superleuk zeg, die sleutelhanger! En ik heb er weer een leuk blog bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke sleutelhangers, en ik doe natuurlijk mee.
  Op naar nog meer volgers.

  gr. Imre

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Super leuk zeg! Mooie dingen maak je! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hi schoonzus, echt leuk zien die sleutelhangers eruit :-) Als ik hem niet win wil ik er wel één kopen ;-) Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe op de valreep nog graag mee! Heel erg leuk, ik hoop dat ik eens wat win!! :)
  Liefs Hermiek

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ha Mriek, ik doe op de valreep ook nog mee, Leuk is ie!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Anita
  zoals je hier (http://madebymriek.blogspot.com/2010/11/uitslag-give-away-made-by-mriek.html) kunt lezen ben je idd te laat... Maar er komt er nog één! (alleen wanneer weet ik nog niet precies ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

1681 squares - Hoe is het met Yoshi?

Vorig jaar schokte ik een hoop mensen door het delen van deze foto:


En nog steeds heb ik geen seconde spijt dat ik het heb gedaan.

Van Mario maakte ik een kleine deken zoals je hier terug kan lezen. En weet je wat zo gaaf is, mijn dochter heeft er heerlijk onder liggen slapen nadat ze geboren was.


Maar hoe zit het dan met het Yoshi deel?


Yoshi mistte nog een paat vierkantjes die ik erbij  moest haken.


Daarna kreeg hij eenzelfde rand als de Mario deken had gehad, alleen dan met oranje.


En toen was ook Yoshi klaar! Yoshi hebben wij cadeau gegeven aan onze game vrienden die vorig jaar een dochtertje kregen.


Hier waren ze voor de laatste keer bij elkaar, maar wat voelt het goed dat ik de schaar in dit project heb gezet en zo toch nog twee babydekentjes heb kunnen maken.

Liefs,
Mriek

Harry Potter 20 jaar

Als Harry Potter fan kan ik deze dag natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! 20 jaar geleden kwam namelijk het eerste Harry Potter boek uit; Harry Potter and the Philosopher's Stone. Het duurde nog ruim een jaar voor hij in het Nederlands uitkwam.


Heel eerlijk, als meisje van 11 vond ik het maar een saai boek. Ik herinner me dat ik hem in de tram van school naar huis las en dat ik niet door het begin heen kwam. Ik was een boekenworm maar ik vond het gewoon saai 0_0 Hoe anders is dat nu ;-)

Natuurlijk zijn de boeken en de films in huis, maar ook de muziek en de Lego Harry Potter spellen ontbreken niet. Vol humor beleef je opnieuw de verhalen uit de films en de boeken. Ik vind ze geweldig!


Ik heb natuurlijk ook de nodige Harry Potter dingen zelf gemaakt, zoals de Sorteerhoed en dit borduurwerk van de 'Golden Trio'.Maar natuurlijk heb ik ook een deken gehaakt van het wapen van Zweinstein en is er nog een deken in de maak met de Harry Potter figuren.


Hagrid is inmiddels a…

Opening Sugaridoo Studio

Afgelopen zaterdag was het zover, de opening van Sugaridoo Studio. Irene van Sugaridoo ken ik via Instagram en toen ik hoorde dat ze haar eigen studio in Rijswijk ging openen moest ik daarbij zijn!


Nu was ik een tijdje geleden al langs geweest, de studio zit voor mij op loop afstand dus waarom niet. Toen was Irene nog druk aan het klussen en beloofde ze dat de volgende keer dat ik zou komen ze stoelen zou hebben. Ik kan je vertellen, die had ze afgelopen zaterdag wel hoor ;-)


Ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus wikkelde ik een reep Tony's in een gehaakte slinger naar het patroon van Silly Old Suitcase. Ik kreeg een filmpje van Irene waarbij ik zag dat ze hem inmiddels heeft opgehangen in de studio :-D


De studio is in een mooie lichte ruimte en staat vol met kleur van bolletjes katoen


maar ook van lapjes om mee te quilten en paper piecing.


De moeder van Irene gaf een demonstratie in de paper piecing techniek, hij lijkt mij zo gaaf om een keer uit te proberen! Zeker…