Pagina's

zaterdag 16 oktober 2010

Handwerkbeurs

Gister was de dag, ik had vrij genomen van mijn werk en ging samen met mijn oma, moeder en haar vriend naar de handwerkbeurs in Ahoy Rotterdam!
De zaal was kleiner dan ik had gedacht, maar dat mocht de pret niet drukken! Er was vooral veel quilt, wol en borduren, jammer genoeg had ik maar twee stands met katoen gevonden... Amigurumi heb ik niet gezien, alleen in de boeken. Ik had wel gedacht dat er ergens een amigurumi zou staan, op internet leeft het echt...

Als je mijn buit hieronder ziet heb ik niet te klagen qua inkopen ;-)

Van die bollen katoen (in echte Marieke kleurtjes :D) ga ik handschoenen en misschien ook een sjaal voor mezelf maken :)

Dit is een amigurumi haakboek die ik heb gevonden :-) Ik had deze nog nooit eerder gezien, ik dacht  meteen meenemen!! Er staan allemaal dieren in, ook dieren die ik nog nooit gehaakt heb gezien zoals een miereneter, walrus en een rog.

Twee kleine borduurwerkjes, ik had al eerder een olifant + baby hiervan (klik hier) en dat vond ik zo leuk omdat het zo snel klaar is, dat ik weer tussen de kleine borduurwerkjes heb gezocht en deze twee heb uitgekozen :-)
Ik heb ook weer onwijs leuke Woezel & Pip borduurpakketten gezien. I'm lovin' it! Maar dan moet ik toch echt eerst de andere twee borduurwerken waar ik aan begonnen ben afmaken ;-)

Hier heb ik wel een tijdje over staan twijfelen; Hooked Zpagetti. Ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan door de mooie aanbiedingen die ze hadden staan. Dit zijn allemaal korting 'bollen', ik denk dat ik normaal het dubbele zou moeten betalen dan wat ik er nu voor heb betaald.
Ik ben gister ook meteen begonnen met het haken van de zpagetti, het viel me mee. Ik heb een blessure aan mijn polsen waardoor ik ook aan het twijfelen was of ik het zou kopen, maar daar heb ik (bijna) geen last van gehad! :D Wat ik heb gemaakt krijgen jullie binnenkort te zien.

5 opmerkingen:

 1. heerlijk, die Zpagetti!!! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk!!!

  Volgende keer wil ik ook mee!!

  Ik heb ook nog zpagetti liggen maar ben er nog niet overuit
  wat ik ervan ga maken. Wat ik ervan wou maken gaat helaas niet werken.
  Dus misschien dat ik ze een keer weg ga geven of er nog iets van ga maken.
  Ben benieuwd wat jij ervan gaat maken misschien brengt mij dat nog op ideeen :)

  Fijne avond nog
  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen, veel plezier er mee! Vooral dat haakboekje ziet er intrigerend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuke aankopen, leuk dat je ook bent heen geweest :D ps. Erg leuke site, je hebt er een volger bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede aankopen! Heb 't Zpaggeti ook geprobeerd maar wat jij ook zegt, mijn polsen gingen eraan. Maar ja als je klaar bent, heb je wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen