Pagina's

zondag 24 oktober 2010

Wreck this journal #05

Ik had wat in te halen met wrecken zeg! Het heeft een tijdje stil gelegen, maar ik ben dit weekend weer aan de slag gegaan! :-D
Het resultaat van de nieuwe opdrachten:

Mijn nieuwe voorkant ...

... de nieuwe zijkant ...
... en de nieuwe achterkant. Zoals je kan zien zijn ze nog niet klaar... Ik heb meer stickers nodig! We gaan op sticker jacht! ;-)

De gevonden herfst bladeren. Er is geen mooiere tijd om deze opdracht uit te voeren!!

Ja!! Eindelijk is deze pagina helemaal gevuld met postzegels!! :-D Maar dat komt ook wel door de swap die ik gister heb ontvangen van Kyra, daar zaten 14 (!) postzegels op.

Met een schaar gekrast, alleen iets te hard.... Het fototoestel ligt er bijna uit...

Door de 'Scratch' opdracht hierboven kwam ik op het idee om mijn foto ook te 'scratch'en ;-) Best leuk om te doen, maar je ziet het alleen niet zo erg... Deze pagina ga ik iig nog wel aanvullen!

Cirkels, duizelt het je al??

 Even frustratie uiten ;-)

Pagina bedekken met nietjes! :-D Met een zonnetje en een bloempje :-D Voor de andere pagina moet ik nog iets verzinnen ;-)

Tsja, de nietjes 'drukken door'. Maar ik eet toch (bijna) geen fruit, wel erg ongezond eigenlijk.... Misschien komt er nog verandering in! ;-)

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 100 volgers!!
    Nog eentje en ik heb er ook 100.

    Mijn blogje ligt een beetje stil op het moment, komt wel weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om andermans journal te zien! Ben je nog verder gegaan na oktober? Ben benieuwd of hij inmiddels al helemaal wrecked is!

    BeantwoordenVerwijderen