Pagina's

woensdag 3 november 2010

Een aantal creatieve uitspattingen in 1 bericht

Ik heb een tijdje geleden alweer een lekker warme polswarmer gehaakt!


Het is er nog bij één gebleven... Dit komt omdat ik om één pols een soort brace heb en het daarom nog niet nodig is om er twee te hebben. De andere reden is omdat deze niet goed past bij mij(qua maat). Zoals je misschien op de foto kan zien zit hij nogal los om mijn arm. Dus bij de volgende die ik ga maken ga ik vanaf de pols verkleinen, bij de hand zit hij prima!


Ik heb de mobiele telefoonhangers, waarvoor ik hier de lusjes nog niet had, eindelijk afgemaakt :-)
Weer een vrolijk boeltje al zeg ik het zelf :-D


Dit is mijn eigen ontworpen telefoon hoesje nummer 2! Ik had al lang beloofd dat ik er één voor mijn tante zou maken (in ruil voor een paar bollen gemeleerd katoen) en dat heb ik nu eindelijk een keer gedaan.

Natuurlijk heeft deze een 'made by Mriek' label :-D

Ik heb mezelf getrakteerd op een zelf gemaakte mobiele telefoonhanger, ik moet natuurlijk wel reclame voor mezelf maken! ;-) (Had ik zelf nog niet zo over nagedacht, mn zus kwam ermee afgelopen weekend en er zit wel wat in!)

3 opmerkingen:

 1. Hé toffe gsm-hangers en mooie gsmhouders !
  Ik ben ook met polswarmers bezig en dit is voor mij de 1ste keer dus wie weet hoe de mijne er zullen uitzien ... :)

  groetjes , Susie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spulletjes allemaal!
  Je hebt ook een mooie reclamehanger voor jezelf gemaakt ;-)! Ziet er leuk uit zo!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi geworden hoor en inderdaad slim van je zus!

  BeantwoordenVerwijderen