Doorgaan naar hoofdcontent

Uitslag Give Away made by Mriek!!

Wow!!! Toen ik het give away bericht plaatste, had ik 90 volgers en 10.000 views... We zijn nu twee weken verder en ik heb 116 volgers en 13.416 views!! Jullie maken me wel blij op deze manier!! Nieuwe volgers, ik heet jullie van harte welkom!! :-D

Ik heb ik totaal 44 lootjes gemaakt (4 + 4 = 8; mijn geluksgetal!! :-D) en die heb ik in het rode zpagetti mandje met bloem gestopt om zo de winnaars te trekken!!


De winnaar van de sleutelhanger is geworden:

Zusterclivia
Wat een leuke blog. Ik ga je volgen hoor! Volgens mij ben ik nr 103, gefeliciteerd met zoveel volgers.

En ik doe graag mee met de GiveAway :-)
Groetjes van een beginnende blogger,
Zuster Clivia


De winnaar van de mobiele telefoonhanger is geworden:

Dutch Apple
Even snuffelen bij jou! Wat een heerlijke dingen maak je! Gefeliciteerd met je inmiddels 102 volgers!!!

Ik doe ook graag mee met jouw GiveAway!
Zal een linkje op mijn blog plaatsen :-)

Groetjes!

Van harte gefeliciteerd!! Sturen jullie mij een mailtje met jullie adres gegevens? Dan kan ik de sleutelhanger of de mobiele telefoonhanger naar jullie versturen! :-D
Voor de ander 42, helaas pindakaas... Maar er komt 100% zeker weer een give away van mij, dus houdt mijn blog in de gaten!! ;-)

Reacties

 1. Weet je, ik durf haast niet meer mee te doen met GiveAway's ik heb me toch een mazzel! Nu ook weer! Jippie!!!!!!! Dankjewel :-)
  Ik ga je mailen :-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd allemaal.
  Liefs, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. doe je ook mee aan mijn give away?
  http://handgehaakt.blogspot.com/2010/11/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie!! Wat leuk dat je mij getrokken hebt :-D.
  Ik zal mijn adres mailen.
  Groetjes,
  Zuster Clivia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek