zondag 19 december 2010

Amigurumi Kerst swap 2010

Dit jaar heb ik weer meegedaan aan de amigurumi Kerst swap via de 'Echte BHBP hyves'.
Ik heb een pakketje samengesteld voor Monique.

De Kerstman kennen jullie vast nog wel van dit vorige bericht ;-) Voor de rest zat er veel thee en suiker in het pakket, het patroontje van mijn Kerstboom (lees hier hoe je die kan bestellen), knoopjes, koekjes, chocolaatjes, een brei boekje (die ze jammer genoeg al heeft) en twee bollen katoen.

Ik heb mijn pakketje ook al in ontvangst mogen nemen!

Er zaten drie gehaakte Kerstversieringen in; een vogeltje, een vogelhuisje en een hartje. Ze hangen mooi te pronken in mijn boom! Verder zaten er twee bollen katoen in het pakket, leuke Kerstversierings patronen, een heel ouderwets handboek (geweldig!), twee onwijs leuke Pip Studio schriften, chocolademelk en heel veel Kerstsnoepjes! Anna, nogmaals bedankt, je hebt me goed verwend! :-)

We hebben op de hyves al afgesproken: volgend jaar weer!! :-D

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek