Pagina's

woensdag 29 december 2010

boeken tip: Amigurumi!

Amigurumi! van Elisabeth A. Doherty

In dit boek staan zulke onwijs gave patronen en ook zo divers. Er staat eten in zoals een hamburger, koekjes, aardbeien en een visgraat, dieren zoals een varken en een hert en de vier 'Humanoids' die ook op de kaft van het boek staan.
Wat dit boek voor mij moeilijk maakt is het Engels. Op zich kan ik best Engels, maar zoals het in dit boek staat vind ik het heel moeilijk. Om die reden heb ik nog niet veel uit dit boek gemaakt, terwijl die patronen zo onwijs gaaf zijn! Het enige wat ik heb gemaakt is een halve hamburger...

Dit is alweer een jaar geleden en misschien zou het mij nu wel lukken na een jaar meer haak ervaring, de tijd zal het leren ;-)
Door de onwijs gave patronen is dit boek een echte aanrader, alleen het Engels speelt mij parten maar misschien jou niet!

titel: Amigurumi! (Engels boek)
auteur: Elisabeth A. Doherty
uitgeverij: Lark Books
ISBN: 978-1-60059-017-7

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen