Pagina's

zaterdag 25 december 2010

boeken tip: Gehaakte beestenboel & Dierenvriendjes haken

Natuurlijk mogen de boeken van Christel Krukkert niet ontbreken tussen mijn boeken tips met de boeken Gehaakte beestenboel en Dierenvriendjes haken.

Natuurlijk ben ook ik Christel Krukkert fan! Het is allemaal begonnen met Koosje #1 en Koosje #2, ik had dit patroon los gekocht via amigurumis.nl, de Christel Krukkert site, en ik was meteen verkocht. Koosje, Floortje, Guusje en Roosje hadden mijn hart gestolen.
En toen was de tijd daar; haar eerste boek (Gehaakte beestenboel) kwam uit. Gekregen voor mijn verjaardag van mn Lief. Wat was ik toen blij, want het patroon van Teuntje en Betty had ik vanaf dat moment ook in mijn bezit.
Toen boek twee uitkwam (Dierenvriendjes haken) heb ik hem besteld bij Christel zelf en gesigneerd gekregen. Ollie en Zoey zijn uit dit boekje mijn favorieten.
Waarom heb je nog niet al die leuke beestjes gemaakt dan als je ze zo geweldig vindt? Goede vraag... Mijn hoofd als creatieveling loopt regelmatig over van de ideeën, dan zie ik daar wat leuks waar ik aan begin en oh daar ook en voor je het weet heb je 10 'onaffe' werkjes liggen... Hier ben ik nu voor aan het waken, want het is zo zonde als je die beesten niet afmaakt! Ik ga ze zeker weten nog een keer maken, maar wanneer, dat zal de tijd leren.
Als je deze boeken nog niet hebt: haal ze snel in huis! Je wilt gewoon dat deze mooie dieren in je handen ontstaan en met de duidelijke uitleg van de patronen lukt het iedereen!

titel: Gehaakte beestenboel
auteur: Christel Krukkert
uitgeverij: Forte
ISBN: 978-90-5877-854-3

titel: Dierenvriendjes haken
auteur: Christel Krukkert
uitgeverij: Forte
ISBN: 978-90-5877-888-8

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen