Pagina's

maandag 20 december 2010

boeken tip: Helemaal Hoooked

Het tweede boek van de boeken tip reeks: Helemaal Hoooked; meer doen met Zpagetti van Geesje Mosies, Kim Poelwijk en Tessa van Riet. Een samenwerking van Hoooked en Echtstudio.


Je kan van alles doen met zpagetti; haken, vlechten, knopen, met de knifty knitter en tunisch haken en in dit boekje wordt het allemaal uitgelegd. Er staan verschillende patronen in zoals een opbergmand, een sprei, een vaas, een placemat, tassen maar ook Hamlet, het varken, die volgens de amigurumi techniek wordt gehaakt.
Het enige wat ik mis is een patroon voor een poef... maar je kan natuurlijk niet alles hebben.
Dit boekje heb ik ook voor Sinterklaas gekregen en helaas heb ik er nog niks uit gemaakt, maar dat gaat nog zeker een keer gebeuren!

titel: Helemaal Hoooked
auteurs: Geesje Mosies, Kim Poelwijk en Tessa van Riet
uitgeverij: Tirion Creatief
ISBN: 978-90-4391-390-4

3 opmerkingen:

 1. Weer een leuk boekje!!!

  Ik zat stiekem al te wachten.. wat je vandaag zou laten zien.. :)

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En deze heb ik ook ;-) Maar ik vind hem een klein beetje tegenvallen. Een patroon van een poef staat overigens in het eerste boekje! Ik had gehoopt dat er in dit boek wat meer andere patronen zouden staan. Wat ik wel wil proberen, is de Tunische steek! Die lijkt mij heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kaatje
  jeey! een fan ;-)

  @ Nancy
  het eerste boekje heb ik niet, vond ik te veel tasjes... In deze staat dan meer variatie... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen