Pagina's

woensdag 22 december 2010

boeken tip: Lieve diertjes zelf haken & Amigurumi Two!

Lieve diertjes zelf haken & Amigurumi two! Beide van Ana Paula Rimoli.

Lieve diertjes zelf haken, het eerste boek wat ik van Ana Paula Rimoli had en ik was meteen fan. De cute factor van haar amigurumi's is gewoon onwijs hoog! I love them all! Wat vooral leuk is van dit boek is dat je wat grotere ami's hebt, maar ook kleintjes die binnen een avond klaar zijn; zoals dezedeze, deze en deze.
Na haar eerste boek moest ik natuurlijk ook haar tweede boek in huis hebben! Dit deel is nog niet vertaald naar het Nederlands, dus dan maar in het Engels proberen te haken en dit viel mij heel erg mee! In Amigurumi Two! staan ook niet alleen maar knuffeltjes, ook een heuse gereedschapsset, een baby en een gehaakt serviesje!
Boekje drie staat ook al in de startblokken; Amigurumi Toy Box komt in april 2011 uit. I can't wait!!

titel: Lieve diertjes zelf haken
auteur: Ana Paula Rimoli
uitgeverij: Deltas
ISBN: 978-90-447-2485-1

titel: Amigurumi two! (Engels boek)
auteur: Ana Paula Rimoli
uitgeverij: Martingale & Company
ISBN: 978-1-56477-922-9

2 opmerkingen:

 1. owwwwwww eeen 3e boekje!! das zeker goed nieuws!

  ik vind haar boekjes ook allemaal leuk! ga gelijk in de agenda zetten maar jij zal tegen die tijd ook wel het goede nieuws brengen als haar boekje te koop is??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook al gehoord dat haar derde boek in 2011 uitkomt. Ben benieuwd naar de creaties die er zullen in staan. Boek 1 heb ik al en boek 2 is besteld. :)
  Haar patronen vind ik ook zo lief, duidelijk én eenvoudig. Voor iemand die graag haakt is één van deze boeken inderdaad ideaal.

  Groetjes,
  Myriam

  BeantwoordenVerwijderen