Pagina's

woensdag 12 januari 2011

Blog over mijn blog - deel 3 - Hoodwinked

'Hoodwinked is vilt in al haar vormen' is het eerste wat ik lees als ik op de blog van Nynke kijk. Ik had al eens eerder een kijkje op haar blog genomen en me al eerder verbaasd over alles wat je met vilt kan maken.

Zo maakt ze ...

... notitieboekjes ...

... eikels ...

... en woon keien.
Het ziet er onwijs mooi uit, met mooie kleuren.

Wat je ook veel tegenkomt op haar blog is de 'Hip en handgemaakt markt Diezijn leuk!' die op 28 november 2010 heeft plaatsgevonden. Een groot succes, dankzij Nynke met +/- 70 deelnemers die allemaal hun handgemaakte spullen verkochten op de Vismarkt in Groningen.

Ben je benieuwd naar haar vilt werk, of naar de 'Hip en handgemaakt markt Diezijn leuk'? Neem dan vooral een kijkje op de blog van Hoodwinked.

4 opmerkingen:

 1. Hoe werkt dat blog over mijn blog?
  Kies je zelf gewoon een blog uit?

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een 'swap' via swap-bot.com
  Je plaatst een blog berichtje over de blog van 4 'partners' en je partners worden via swap-bot.com opgegeven.
  Anders moet je maar even kijken op swap-bot.com bij de groep 'Dutch swappers' er zijn allemaal verschillende en diverse swaps! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja inderdaad leuk al die blogstukjes. En bedankt voor deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Mriek,
  Zo links en rechts op verschillende keren al wat gelezen over je blog.... nog nooit gekeken....Nu met de swap bot gaat het toch lukken!( blogswap)
  Het is zo makkelijk om honderden blogs te volgen, maar dan heb je er veel te weinig effectieve tijd voor en dat vind ik persoonlijk jammer.
  Toch heeeeeeeeel leuk dat ik deze fleurige pagina nu eens heb gezien.
  Wat staan er een leuke dingen op en mooie foto's!
  Ik wil zelf altijd veel, heb veel ideeen maar te weinig tijd om alles te doen wat ik zou willen... herkenbaar?
  Ik vind amigurumi's geweldig, maar heb er erg weinig ervaring mee... alleen een paar paddestoelen gemaakt... Het begint voor mij al bij de haaktechnieken...moet ik me misschien toch eens wat meer in verdiepen(?!?!?) Heb je nog goede tips?
  Ik kom zeker nog een terug en ga je ook in mijn lijst toevoegen...
  Als er dan een nieuw bericht is zie ik het meteen en kan meteen even kijken....
  Tot gauw,
  Madeliefste

  BeantwoordenVerwijderen