Doorgaan naar hoofdcontent

Swap ontvangen en een cadeautje...

Deze week een hoop leuke post gekregen!

De amigurumi swap, waaraan ik meedoe via swap-bot.com, kwam binnen!
Bouwiena van zo Mooi zo Hip heeft mij goed verwend!


Ik vind het een geweldig leuke ami! Het bolletje katoen, het spiegeltje, de fournituren en het patroon gaan zeker gebruikt worden! Nogmaals dankjewel!

En van Nancy van Homemade by Nancy kreeg een nog een verrassinkje per post omdat ze mijn give away had gewonnen!

Een spiegeltje, twee fimoklei bedels en een lief kaartje. Nancy, dankjewel en het had natuurlijk niet gehoeven ;-)

Zelf ben ik druk aan de slag met mijn amigurumi swap, dus die volgt binnenkort! ;-)

Reacties

  1. Leuk! ge kunt weer nieuwe dingen gaan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg! Misschien moet ik ook eens gaan swappen, lijkt me zo leuk! Maar ik heb het nog te druk met opdrachten, dus in de toekomst...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke swap!! Ze is echt schattig!! en graag gedaan hoor! Ik geef nu eenmaal graag dingetjes weg ;-) Ben ook zo blij met jouw kadootjes!! Ik kijk iedere dag even in het boekje!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)