Pagina's

zondag 6 februari 2011

Waar ben ik mee bezig?

Tsja, een hoop tegelijk... Dus lekker chaos in mn huis (want zoals je eerder hebt kunnen lezen crea ik overal in huis ;-))

Ik ben bezig met boekenleggers ...

.. kleintjes zoals hier op de foto en mn vorige boekenleggers ben ik aan het vernieuwen.

Ik ben begonnen aan het pakketje wat ik vorige week van Ans-@mies heb gekregen ...

... het wordt een vogeltje. Ans-@mies is van de week van naam verandert en gaat verder onder de naam: Haak Idee, ook komt er eind deze maand een amigurumi boekje van haar uit!! :-D

Ik ben bezig met granny squares ...

... dit zijn square 3 en 4 die ik in mijn leven heb gemaakt. Ik doe over 1 granny best lang, maar het wordt maar een klein dekentje.

Ik ben bezig met een hoesje ...

... voor mijn tablet die ik twee weken geleden heb gekocht. Het is op het moment een saai klusje alleen maar vasten, maar ben bijna op de helft!!

En tussen de bedrijven door heb ik ook nog even een hartje gehaakt ...

... met Valentijn in aantocht kon ik het gewoon niet laten! (Voor het patroon klik hier).

Verder ben ik druk met het opzetten van mijn shopje; patronen uitwerken, testen, dingen maken voor de shop, verder doe ik nog mee aan twee swaps waar ik wel eens aan mag beginnen en ligt er nog een bestelling van mn moeder te wachten.
Gelukkig ben ik aardig opgeschoten dit weekend en ga ik na het eten op mijn gemakje weer verder haken! Manlief staat al in de keuken te koken. Ik ga snel even opruimen, anders hebben we niet eens plaats om te eten!

Liefs,
Mriek

5 opmerkingen:

 1. Leuke dingetjes allemaal!!

  Ben benieuwd naar je shopje!!

  Fijne zondagavond!
  En alvast smakelijk eten ;)

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. herkenbaar hoor om met vanalles tegelijk bezig te zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe ook van alles door elkaar!
  Ben nu bezig met twee dekentjes, voor de afwisseling heb ik een stapel granny's en ben ik bezig met slofjes, ik moet nog een paar kikkers ontwerpen en een gezichtje borduren op een aardbeihartje... En dan staat de naaimachine nog te wachten voor klusjes van stof! Druk maar ooh zo leuk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben je eeuwig dankbaar voor het patroon van dit hartje... Een hartje in 3D, daar was ik al zolang naar op zoek...

  Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen