Doorgaan naar hoofdcontent

Wreck this journal #06

Het is na lange tijd weer eens tijd voor een wreck this journal update!
Sinds de vorige keer heb ik hem er af en toe wel eens bijgepakt, maar niet zo vaak als in het begin. Om eerlijk te zijn is op dit moment de inspiratie bij mij een beetje op... (soms hebbie dat...)
Dit keer geen foto's, maar een filmpje van mijn wreck this journal!
Veel kijk plezier!


excuses voor sommige geluiden, ben een beetje verkouden...

Reacties

  1. He, wat leuk!
    Je hebt best al veel gedaan. Geinig om het zo te laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat leuk, vele hebben het gedaan, maar deze vind ik tot nu toe wel het leukste van wat ik heb gezien :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Granny sleutelhangers

Ze staan al een tijdje te koop in mn webshop, maar ik had ze hier helemaal nog niet laten zien!


De granny sleutelhangers!

Liefs,
MriekPS: de tutorial voor deze sleutelhangers staat hier.