Doorgaan naar hoofdcontent

Zpagetti wikkel armbanden

De armbanden waren al een tijdje klaar, op maat geknipt, sluitingen eraan. Vanavond was de avond, dat de armbanden werden voorzien van bedels.

Het is een leuk, maar tijdrovend werkje, het resultaat mag er wezen.

De armbanden met een dubbele Zpagetti draad heb ik niet volgemaakt met bedels (op één na). Ik vond het resultaat te rommelig, daarom een andere oplossing.
Ik heb een paar grotere bedels bij de sluiting geplaatst, want twee kleuren door elkaar maakt het al druk genoeg en dit geeft dan weer wat meer rust.

Ik ben blij met het resultaat!
Ze zijn te koop in mijn shopje.
Maar nu hopsa naar bed,
het is alweer veels te laat...

Liefs,
Mriek

Reacties

 1. Leuk hoor, nog een leuke ketting erbij en je hebt een heel apart en mooi setje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou wat een leuk idee! Ik heb zelf zo'n armband van pink ribbon, en het draagt heerlijk.
  Ze zien er hartstikke leuk uit.

  gr. Meijr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk! Deze armbanden hebben een hoog 'hebben hebben hebben ' gehalte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke armbanden seg!! Zal wel zijn dat je er even mee bezig hebt geweest maar het resultaat mag er zeker wel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke bandjes!!

  Ik denk niet dat het me lukken gaat om een webwinkeltje te beginnen.
  Toch te weinig tijd, en te weinig spulletjes om te verkopen.
  En daarbij mag ik niet alles verkopen alleen eigen ontwerpjes.
  Eerst mijn homepage zien te aanvullen met foto's dat ligt ook
  even stil.. Wou dat ik wat meer tijd had.. hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee, en grappig met die bedels!
  Ze zijn erg fashionable, ik wil er ook één!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Leuk om dat met zpagetti te doen! Ik heb ook nog wat liggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek