Pagina's

woensdag 30 maart 2011

Kam snaps

Voor mijn verjaardag gekregen :-D
Als berichtje geplaatst op twitter en kreeg meteen de vraag: 'Wat is dat?'
Ik beloofde een antwoord, het duurde even, maar hier komt het!

Kam snaps is een plastic sluit meganisme, die je vastmaakt op een stuk stof met een tang.Op de foto's hierboven zie je mijn voorraad plastic kam snaps en mijn tang.

Ik kan je wel helemaal gaan vertellen hoe het precies moet, maar daar zijn hele duidelijke filmpjes over op You tube, zoals je hieronder kan zien.Waar heb ik mijn kam snaps zoal voor gebruikt?

Als sluiting voor mijn tablet hoes ...

... als sluiting voor een klein portemmoneetje ...

... en als sluiting voor de baby's luier.

Ik vind de kam snaps erg handig en makkelijk te plaatsen.
Let wel op dat je ze op de goede plek zet, eraf halen is zo goed als geen optie (helaas heb ik daar ervaring mee ;-))

16 opmerkingen:

 1. Wat handig! Soort drukknoopjes dus eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Dat is ook wel een idee voor onze (POPPETJE)s!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey dat is leuk!!

  Mooimooimooi!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen...

  Zijn ze duur? En waar kun je ze kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ontzettend leuk en handig en ook nog eens heel mooi!
  Maar waar kun je zoiets bestellen of kopen?

  groetjes, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!
  Mag ik vragen waar jij ze gekocht hebt? Want op etsy zie ik alleen maar paketten met heel weinig kleuren.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn te bestellen bij:
  www.mardag.nl
  Ook als je op ebay even zoekt kan je ze vinden!
  Veel plezier en succes ermee!!
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi, in mijn zoektocht naar meer uitleg over de snaps kwam ik bij jou terecht, leuke blog trouwens :-) Ik heb ook zo'n tang en een hele hoop snaps in geweldige kleurtjes, ... maar ik krijg ze niet mooi geplaatst. Het pinnetje vanbinnen wordt op een foute manier plat gedrukt waardoor het knoopje niet kan sluiten ... Heb jij enig idee wat ik fout doe?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Somebody recently asked us if our KAM snaps could be used on knitted items & we showed them your wonderful blog! You have a great talent! Thank you for sharing! Judy @ KAMsnaps.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love the little diaper! (and Kamsnaps)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Potverdorie nu wil ik dit ook, bedankt hoor. hahaha ;)
  Dit is bijzonder handig, ik ga even op onderzoek uit!

  Liefs, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het bericht is al wat ouder, maar met een soldeerbout krijg ge verkeerd geplaatste Kam snaps heel goed los! Goed warm laten worden en dan in het midden op de kam snaps drukken zodat het pinnetje dat je plat drukte smelt, dan gaat hij goed los! Wel een klein gaatje van je priem wat achter blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. even een vraagje, ik heb mij nu ook zo een tang aangeschaft maar bij mij zijn de knoopjes zo sterk dat als ik ze wil open doen dat ze gewoon door men haakwerk door komen, heb wel gehaakt met stokjes... heb jij misschien tip? groetjes Valerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Strakker haken of een dichtere steek gebruiken zoals een vaste. Ik haak sowieso erg strak, maar met stokjes vond ik hem zelf ook niet erg stevig zitten. Was ik veel te bang dat ik mn haakwerk kapot zou trekken omdat de snaps ook erg stevig sluiten.
   Hopelijk kan je er wat mee!
   Liefs,
   Mriek

   Verwijderen