Pagina's

dinsdag 22 maart 2011

Mini tompouce

Jullie kennen vast wel het boekje 'Zoetigheid haken' van Astrid Meeusen, wat mij betreft een aanrader. Allemaal onwijs leuke patronen van dropjes, snoepjes, taartjes, kaasjes, bloemetjes en Kerst/Paas versiering.
Wat voor mij nieuw is in dit boekje is dat je dingen vastlijmt met textiellijm, had ik nog nooit gedaan. Ik denk dat ik meer van de opvullen ben, maar ieder zijn eigen ding!


Dit tompouchje is ook gelijmt, niet met textiellijm want dat kon ik in de winkels even snel niet vinden (waar kopen jullie textiellijm?) maar met 'gewone' lijm. :-)
Weet je wat het leukste van dit tompouchje is, en dan bedoel ik niet dat je er niet van aankomt omdat je hem niet op kan eten ;-), hij is zo klaar! Binnen twee uur had ik dit lekkere tompouchje op mijn tafel staan :-) En ik denk dat er nog wel meer lekkere dingen uit dit boekje gaan volgen ;-)

12 opmerkingen:

 1. Oh, wat vreselijk leuk gedaan. En hij lijkt ook zo echt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooooooooo wat een leuk tompoesje
  ik heb gisteren ook de kleuren gekocht om dit te maken,kan je de textiel lijm niet gewoon kopen in een hobbywinkel????
  complimenten voor je tompoes!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boekje ook, leuk hè?! En ik heb de tompouce ook gemaakt, maar ik heb hem niet gelijmd maar gewoon met eindjes van het roze draad vastgezet ;-) Met lijm ga ik altijd zo 'viezerikken', dan zit er overal lijm en ik denk trouwens dat de lijm van de Hema (gebruik ik altijd, àls ik lijm ;-) heel goed is hoor! Of die van Xenos (maar is wat duurder) is ook super! Groetjes, Nancy
  ps. ben nu met de taartjes bezig, ook zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het boekje nog niet maar ga het eens opzoeken.En je tompouce ziet er heerlijk uit.Textiellijm kun je oa.bestellen bij http://www.catalogusnielsholgersson.nl/index.php
  Ben benieuwd wat voor lekkers je nog meer gaat maken.
  Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmmmmmmmmmm, lekker tompoucheje.
  Ik gebruik textiellijm van Gutterman, heel sterk, je hebt er maar weinig van nodig, te koop bij Pipoos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er echt heel leuk uit! Mooi gedaan hoor,
  je zou er zo een hap uit nemen....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gezellig én lekker uit :-)
  Mooi gehaakt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Om op te eten! Hartstikke leuk. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De HEMA heeft nu ook een klein pakketje om deze te maken, en een worst:P die was ook erg leuk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als je dit soort dingen wilt lijmen, is Aleene's Tacky Glue de beste keus. Heel geschikt voor stof en wol en van alles en nog wat. Droogt helder op, maakt je wol niet hard en vlekt niet. Mocht er iets mis gaan : even in wat lauw water en alles komt zonder schade weer los. Te koop bij oa Pipo's

  BeantwoordenVerwijderen