Doorgaan naar hoofdcontent

In dromenland

Voor het slapen gaan lees ik nog blogjes in Google Reader op mn tablet.
Eigenlijk had ik dan al lang mn tablet uit moeten zetten en mn ogen dicht moeten doen.
Deze foto (van afgelopen week) is het bewijs dat Mriek nog steeds eigenwijs is ;-)


Reacties

 1. Eigenwijs is iedereen wel een beetje, toch? Ik last dat je fibromyalgie hebt. Lijkt me heel heftig. Dus misschien toch ietsiepietsie minder eigenwijs zijn? ;)
  (Ik volg je blog al een tijdje, je maakt leuke dingen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha,betrapt......heel herkenbaar maar dan met boek en bril nog op!!
  Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaahahahah tja ken het hoor!ik lig vaak in bed nog met mijnn iphone te klieren ;-)

  maar waar is sunny nu? ia hij ingeruild?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ligt daar voor een knuffeltje op je bedje?

  Daarom laat ik mijn laptoppie maar mooi onder liggen.. :)
  Heb het weleens zo erg gehad dat ik in bed nog even ging haken
  nog even snel een toertje afmaken.. hihi

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dat ken ik ook wel ja...
  Slaap lekker, eigenwijs meisje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)