Pagina's

zondag 17 april 2011

Verjaadag van mn nichtje & paarse gehaakte kettingen

Vandaag was het feestje van mijn kleine (eigenlijk niet meer want ze heeft een klein zusje maar toch...) nichtje die twee werd, zoals je hier al kon lezen. Deze tante was helemaal trots want ze had een haarspeldje in haar haar waar ik een bloem op had gemaakt (die kan je hier vinden ;-)) Het was een blauwe want ze had een prachtig mooie blauwe jurk aan!
Maar nu hoor ik jullie al vragen, wat zat er nou in dat cadeau van dat eerste blogberichtje?


De elastiekjes met bloem hadden jullie natuurlijk al gezien ;-) Maar wat er verder in het pak zat hadden jullie al kunnen weten want het is al voorbij gekomen op mijn blog.
Ik hoor jullie denken, nee, het is niks zelfgemaakts.


Het is de treinbaan waar de helikopter tussen landde! :-) Ze begon ook meteen een treinbaan te maken, maar hoe de trein daar nou precies op moet dat gaat ze vanzelf ontdekken ;-)

Zelf was ik vandaag in het paars. Waarom hoor ik je denken; ik heb beide nichtjes een kleur gegeven toen ik een knuffeltje voor ze maakte, die van Nova werd geel en van Isis werd paars. En bij een paarse 'outfit' horen natuurlijk zelfgemaakte paarse kettingen!Nou denk ik niet dat ik elk jaar op 17 april paars ga dragen, maar nu zo met de kettingen en de achterliggende reden vond ik het wel toepasselijk! :-)

1 opmerking:

  1. Wat lief allemaal. Je nichtje zal een fantastische dag gehad hebben!

    BeantwoordenVerwijderen