Pagina's

zaterdag 9 april 2011

week 14 - project 52


Vermoeiende week. Ik doe mijn best om de fibromyalgie (die is vastgesteld) te accepteren, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot. Er waren al zoveel dingen die ik wilde doen in een dag, er komen er steeds meer bij en voor mijn gevoel wordt de dag voor mij alleen maar korter...
Ik ben veel moe, dus heb mezelf een bedtijd gesteld maar als je net van een avond vergadering komt heb je (ik) geen zin om meteen naar bed te gaan om te gaan slapen... Dus dan komt al mijn frustratie er even uit zetten, omdat ik al moe ben, het allemaal niet loopt zoals ik zou willen, er veel aan het veranderen is aan alle kanten en ik al tijd te kort kwam in een dag en nu helemaal.
Het acceptatieproces zal denk ik nog wel even duren, en zo slapen als die twee op de foto, dat zou ik soms wel een hele dag willen doen...

5 opmerkingen:

 1. Heb even moeten opzoeken wat het juist was... Zal inderdaad niet makkelijk zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mriek,

  Ook ik heb al sinds ik jong ben Fybromyalgie, en weet waar je nu door heen gaat. Daarom even voor jou: kop op! Bij mij zijn er nog meer dingen mis. Maar sinds ik met vit B 12 spuit zijn er veel klachten verbeterd. Ik hoef nu b.v. niet meer drie x per dag bij te slapen en kan meer achter elkaar doen. Ook minder pijn. Misschien een idee om eens op te laten prikken?
  http://stichtingb12tekort.nl/ Je kunt hier er meer over lezen. En hier kun je de relatie lezen tussen Fybro en te kort aan B 12 : http://stichtingb12tekort.nl/b12-tekort/de-relatie-met-ms/de-relatie-met-fibromyalgie
  Sterkte : Joke de Ruijter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Joke
  dankjewel voor je reactie
  Al mijn vitamines en mineralen zijn goed... maar goed. 12 mei heb ik een fibro bijeenkomst, kijken wat daar uit komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou.. sterkte hoor! 'k Heb het ook even opgezocht wat het was wat je "plaagt".
  Rust nemen als je zoveel wilt doen, is ook wel moeilijk hé!
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Mriek,

  Mijn moeder heeft ook fibromyalgie en daardoor weet ik dat het heel lastig is als je het hebt, maar positief blijven en je niet schamen als het een dag niet gaat in bv huishouden oid.
  Ik vind je blog geweldig trouwens, ben sinds kort begonnen met amigurumi. Ik wil nu het schaapje gaan maken, want ik heb nog geen oogjes in huis en ik merk wel dat dat wel nodig is om de leuke koppies goed te krijgen.
  Ik wens je sterkte met je fibromyalgie!

  Groetjes,
  Jessica

  BeantwoordenVerwijderen