Pagina's

vrijdag 13 mei 2011

Blogger

Blogger lag vandaag plat... en daardoor mis ik het een en het ander op mn blog... bijvoorbeeld:

- een stuk of 3 blogjes
- reacties van jullie
- instellingen die ik van de week had veranderd

Ik hoop dat alles snel verholpen is...

Wat betreft de verdwenen reacties en mn give away. Check hier even of je ertussen staat, zo niet reageer hier opnieuw met in je reactie je emailadres. Dinsdag loop ik alles even na en haal dubbele reacties eruit, zodat iedereen evenveel kans heeft op de bollen Catania katoen en het patroon van de mini Tweevoeter :-)


Fijn weekend allemaal!!

1 opmerking:

  1. Mijn reactie staat er nog, maar ik was ook alle instellingen die ik gisteravond had gedaan kwijt! Leuk trouwens dat je ons ook bent gaan volgen!

    Groetjes,
    Renske

    BeantwoordenVerwijderen