Pagina's

dinsdag 31 mei 2011

Gehaakte kettingen

Gestaag krijg ik meer en meer gehaakte kettingen, het is ook zo'n lekker weghaak patroontje =]


Het patroon kan je nog steeds vinden bij Karin aan de haak, het mandje is gemaakt door Bouwiena van zo mooi zo hip voor de één item handgemaakt swap. Ik heb hem al een hele tijd geleden mogen ontvangen, maar had er nog niet over geblogd :-$
Het mandje zit bijna vol, maar dat mag de pret niet drukken! Een bolletje katoen en een haaknaald zitten nog steeds in mijn tas om nog meer kettingen te haken =]

6 opmerkingen:

 1. Ooooh wat leuk weer!
  Ik heb zelf ook een enorm assortiment.
  Ik draag ze zelf het liefste als armband, zeven keer om mijn pols geslagen.
  Blijf vooral aan de haak!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, het gaat al een beetje beter en ik ben af en toe een heel klein stukje aan het haken.... kan het niet laten he.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kettingen! Je hebt je niet verveeld blijkbaar!

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat heb je er al veel!!! Leuk!! Het mandje (voorzover ik het nog kan zien haha) is ook erg leuk! En bedankt voor de link! die zijn ook erg leuk! Ik heb er al eentje gemaakt en gewoon toch maar achteraf de schoorsteen erin gemaakt, hij staat nu mooi recht! ;-) En naaien is niet zo moeilijk hoor! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fleurig gezicht, al die prachtige gekleurde kettingen in dat mooie mandje!
  Ik ga even kijken bij dat patroon, ik wil wel eens wat anders haken! Dank je voor de inspiratie!!
  xxx
  Dutch Tulip
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk die kettingen!
  Het mandje is super lief zo met die stipjes.

  BeantwoordenVerwijderen