Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe cup cakes!

Mriek werkte in stilte en dat geeft resultaat! ;-)


Maak kennis met ...

... het cup cake kuiken ... 

... het cup cake konijn ...

... en de cup cake kikker!

Zij zijn het vervolg op de beren cup cake en ik kan je alvast stiekem beloven, de familie wordt nog groter! :-D
Het zijn allemaal eigen ontwerpjes en binnenkort ga ik de patroontjes uitwerken en verschijnen ze in mijn webshop!

Liefs,
Mriek 

Reacties

 1. Ze zien er echt zo lief en grappig uit!
  Ben benieuwd naar de rest van familie cup cake.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat super schattig en lief! ben benieuwd naar de rest van de familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die zijn leuk!!!

  Wat een leuke ideeen!!

  Mooi gemaakt!

  Toppie

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien ze er leuk uit... Heel leuk idee...

  Groetjes

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn leuk, om op te vreten!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die cup cakes zien er schattig uit! Ik ben ook benieuwd naar de rest van de familie!

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn ontzettend leuk!!! Kan ook niet wachten op de rest van de familie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schatjes allemaal, vind vooral het konijntje erg leuk. Ben benieuwd welke familie leden er nog bijkomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn wel heel erg leuk zeg!

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk!!!!
  Wat dacht je van een kat binnen de familie?

  Ben heel benieuwd naar de patroontjes....

  Fijne zondag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek