Pagina's

vrijdag 27 mei 2011

Tissue box cover


De hooikoorts is bij mij nu toch echt toegeslagen... Dus gebruik ik veel tissues op het moment.
De tissue boxen vind ik altijd zo saai en niet gezellig. Ik wist dat er een patroon voor is en hier kwam ik een mooie tegen.
Ik heb hem gehaakt met Rico Cotton en haaknaald nummer 4. Alleen had ik één probleem...

... de kleuren zijn op.... en ik heb zoveel katoen liggen, dat ik nu ook geen nieuwe bij ga halen. Dus ik heb een half affe tissue box cover xD
Of zal ik hem nog afhaken met licht blauw, appeltjes groen, donker groen, knal roze of licht grijs? Of toch wachten tot ik weer ruimte heb om katoen te kopen?

3 opmerkingen:

 1. Je kunt natuurlijk een multi-color haken, zou ik wel opnieuw beginnen. Blijkt met die kleurtjes de cover ook te kort te zijn, dan maak je weer een nieuwe met andere kleurtjes.... net zo lang tot je genoeg ruimte hebt om nieuwe garen te kopen :p
  (Je zou ook eens bij de Aldi je tissues kunnen kopen, die hebben wél gezellige dozen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hALLO MRIEK,
  IK ZOU ER GEWOON NOG EEN ANDER KLEURTJE TEGEN AAN HAKEN ZODAT HET GEZELLIGER STAAT DAN EEN HALF AFGEMAAKTE DOOS,HIHIHHI,HET BLIJVEN LEUKE HOESEN IK HEB ER OOK 2 GEMAAKT MAAR DIE WAREN HELEMAAL EFFEN MET EEN BLOEM EROP.EN OMDAT BIJ MIJ DE HOES ER STEEDS AFVLOOG ALS IK EEN TISSEU PAKTE HEB IK IN DE HOEKEN ONDER DE DOOS 4 GEHAAKTE LOSSE KETTINGEN VAN 15 STEKEN ER AAN BEVESTIGD,
  JOU KLEUREN COMBINATIE VIND IK OOK ERG MOOI SPREKEND HOOR,
  GROETJES HESTER

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee..geen gezellige dozen kopen. Dit is veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen