Doorgaan naar hoofdcontent

week 25 - project 52

Drukke tijden de laatste weken van het schooljaar, ik merk het aan mezelf en ben veel en snel moe. 's Middags sluit ik mijn ogen dan maar even, om 's avonds niet in slaap te kunnen vallen...
Gelukkig heb ik een lang weekend, om even bij te tanken ;-)

Reacties

 1. Gewoon ook even lekker doen, dat bijtanken! Soms heeft een mens (en ami) dat gewoon nodig.

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke knuffel vol energie voor jou! (en jouw Amineko kan dat zo te zien ook wel gebruiken)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van je weekend, even lekker tot rust komen.
  Erg zijn altijd die laatste loodjes he ..

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. rust lekker uit meis, zou ik zeggen.
  ik heb juist volgende week een drukke week voor de boeg. zie er wel een beetje tegenop en dan zal ik net als jij blij zijn als het weer weekend is.
  vrees dat ik weinig tijd ook voor mijn blog zal hebben...
  dat er maar heel veel vrije weekenden mogen zijn

  fijne zondag - petra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)