Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuws

Ik heb nieuws, leuk nieuws.
Om dat nieuws uit te laten komen,
heb ik mijn webshop 'made by Mriek'
tijdelijk moeten sluiten.


Waarom hoor ik je vragen?
Dit omdat ik bezig ben
met een nieuwe domeinnaam.
Dit omdat het bestellen via
www.madebymriek.tk
niet altijd vlekkenloos verliep
en ik zelf te weinig plek had
om al mijn artikelen
in mijn webshop te plaatsen.

Dus ik hoop
mijn vernieuwde webshop
op dinsdag 12 juli 2011
te kunnen openen
met nieuwe hand made artikelen
en nieuwe haak patronen.


Dus nog even geduld
ik beloof ik kom terug
en ik zit zeker weten niet stil.

Liefs,
Mriek

PS: natuurlijk hou ik jullie via mijn blog op de hoogte, mocht de shop eerder of later open gaan en natuurlijk wat de nieuwe URL wordt!

Reacties

 1. Wat een leuk nieuws. Heel veel succes en we houden de datum in de gaten. We zullen het waarschijnlijk hier wel op de blog lezen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met deze positieve ontwikkelingen en veel succes met de nieuwe webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk nieuws Mriek!!! Heel succes met het verander-proces!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat maak je het spannend!! Leuk!!!! Alvast gefeliciteerd hoor!! Ik ben heel erg benieuwd!! Succes verder!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend, en een teken dat het goed gaat met je webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is leuk nieuws! heel veel succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Veel succes en plzeier met de voorbeidingen!

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Spannend, veel succes met alles nog regelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. succes! ik zou naast een .nl ook een .com domein nemen, voor internationale klantjes;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. spannend, heel veel geluk.

  Mvg Sarah

  www.borduurwerkensarah.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek