Pagina's

zondag 17 juli 2011

Snoezel

Ik heb weer een Snoezel gehaakt, niet omdat er een baby is geboren in mijn omgeving. Nee, dat niet (die komen er wel aan ;-)).
Chantal heeft het patroon van Snoezel bij mij gekocht en wees mij terecht op een paar onduidelijkheden in het patroon, alleen had ik geen Snoezel meer in huis. Degene die op het patroontje (staat) stond heb ik aan mijn nichtje gegeven toen ze net was geboren (klik hier om te kijken welke dat ook al weer was ;-)) Dus om alles te checken heb ik een nieuwe Snoezel gehaakt!


In het oranje, met een geel/oranje/roze randje en oor. Het blijft een schatje die Snoezel.

Heb jij nou het patroon van Snoezel bij mij gekocht en heb je de oude versie (met de gele Snoezel op de voorkant) en je wilt graag de nieuwe versie? Stuur mij dan een mailtje met je ordernummer en ik mail het patroontje naar je toe. madebymriek[at]gmail[dot]com

Wil je ook graag een Snoezel patroon? Het patroon is te bestellen in mijn webshop.

Liefs,
Mriek

5 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien dat je een bestaand model zo kunt veranderen dat het weer helemaal hip wordt!! Goed idee om een gehaakte versie te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahhh...wat een schatje. Blijft het knap vinden, hoe je het maakt. Super!

    BeantwoordenVerwijderen