Doorgaan naar hoofdcontent

De cup cake familie groeit en groeit!

Jaja, de familie wordt groter en groter! :-D

Mag ik aan jullie voorstellen de cup cake ...

... kip ...

... olifant en ...

... schaap!

Mijn cup cake standaard (die je hier kan zien) is nu helemaal vol! :-D Dus wordt het tijd voor een grotere ;-)
Ik vroeg hier ook welke cup cake erop staat die jullie nog niet kennen... Amineko heeft hem niet opgegeten en de ijsbeer kennen we al (zie hier).
Irene had het goed! Het was namelijk het cup cake schaapje! Je ziet de achterkant van z'n kop direct onder Amineko in de spiraal :-D

Ben je ook benieuwd hoe al die amigurumi cup cakes er in het echt uit zien?
Morgen zijn ze te bewonderen bij de opening van Knotten! :-D
Tijdens de opening zijn de cup cake patronen exclusief en eenmalig verkrijgbaar bij Knotten! (op = op) Leuk hè?! Ik ben er dus bij, samen met de dieren cup cake familie! Zie ik jullie daar?

PS: de patronen van de drie cup cakes uit dit bericht zijn nog niet verkrijgbaar in mijn webshop, ze volgen binnenkort. Ze zijn morgen wel verkrijgbaar bij Knotten! :-D

Reacties

 1. Ze zijn weer super schattig!
  Veel succes en plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe ik heb het geraden! Ik had graag bij de opening geweest, maar helaas moet ik werken :(
  Misschien kunnen we binnenkort samen gaan?
  Ik zie je denk ik dus volgende week weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer heel erg leuk Mriek!!! Jammer dat de winkel zo ver weg is, had graag gaan kijken!
  Maar heel veel plezier gewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt morgen dus een openingsfeestje in Delft. Veel suc6! Zien wij de foto's op Twitter?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och ze zijn echt leuk, jij kan eindeloos doorgaan want van elk dier is wel een cupcake te maken:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi marieke!
  Wat zijn ze weer gaaf!!!
  Ik ben erg verliefd op je cupcakejes!
  Wat leuk dat je ze in de winkel mag zetten ! Hoop dat je lekker gaat verkopen! Veel plezier morgen jammer dat het niet wat dichter bij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig zijn ze weer, als mijn lopende projecten af zijn zal ik wat patroontjes bij je bestellen want jou cupcakes zijn de mooiste.Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek