Doorgaan naar hoofdcontent

Leuk nieuws

Gister liet ik al een beetje doorschemeren dat er iets staat te gebeuren bij 'made by Mriek', waarom zou ze anders niet alle zpagetti armbanden in haar webshop plaatsen?

De reden is eigenlijk simpel en ontzettend leuk!
Een aantal van mijn handmade items komen namelijk bij Knotten in Delft in de winkel! (waaronder dus ook een aantal van de zpagetti armbanden).

Delft is natuurlijk een stad van de toeristen, dus daar heb ik ook rekening mee gehouden...

De 'Hollandse' mini Tweevoeters aan een sleutelhanger!

Die zullen dus ook te vinden zijn bij Knotten, waarvan de deuren op vrijdag 12 augustus voor het eerst open gaan.
Ik ben zelf ook nog heel benieuwd, ik ben gister bij Francis in de winkel langs geweest en toen was net de eerste lading wol en katoen binnen. De kasten waar ze in komen stonden al klaar om gevuld te worden, maar waren nog leeg... Ik ben heel benieuwd hoe het er volgende week allemaal uitziet!

Reacties

 1. hey super nieuws!!
  bezig bijtje!!

  hoop dat je veel gaat verkopen!!
  succes ermee!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat super zeg! ben benieuwd wat er nog meer in de winkel komt gemaakt door jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owwwwww wat gaaf ! succes hoor!

  wat verkoopt ze allemaal voor wol en katoen?

  gr chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel :-)
  Wat ik zeker weet dat ze gaat verkopen is Catania en DMC. Ook nog wat anders, maar die durf ik niet met zekerheid te zeggen...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej, wat ontzettend leuk zeg. suc6 ermee en dat je maar een hele hoop op deze manier mag verkopen want ze zijn super, je maaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk ! Goed verkopen, dan wil je misschien wel meer van je..... Gaaf hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, gefeliciteerd! En ze zien er erg leuk uit, dat moet wel goed verkopen!

  Groet,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed zeg!!! Gefeliciteerd!!! Echt ontzettend leuk! Je tweevoeter is leuk! Ik heb in de vakantie helemaal niets gehaakt, had al je patroontjes meegenomen, maar niets van gekomen! Maar komt nog wel hoor! ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

1681 squares - Hoe is het met Yoshi?

Vorig jaar schokte ik een hoop mensen door het delen van deze foto:


En nog steeds heb ik geen seconde spijt dat ik het heb gedaan.

Van Mario maakte ik een kleine deken zoals je hier terug kan lezen. En weet je wat zo gaaf is, mijn dochter heeft er heerlijk onder liggen slapen nadat ze geboren was.


Maar hoe zit het dan met het Yoshi deel?


Yoshi mistte nog een paat vierkantjes die ik erbij  moest haken.


Daarna kreeg hij eenzelfde rand als de Mario deken had gehad, alleen dan met oranje.


En toen was ook Yoshi klaar! Yoshi hebben wij cadeau gegeven aan onze game vrienden die vorig jaar een dochtertje kregen.


Hier waren ze voor de laatste keer bij elkaar, maar wat voelt het goed dat ik de schaar in dit project heb gezet en zo toch nog twee babydekentjes heb kunnen maken.

Liefs,
Mriek

Harry Potter 20 jaar

Als Harry Potter fan kan ik deze dag natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! 20 jaar geleden kwam namelijk het eerste Harry Potter boek uit; Harry Potter and the Philosopher's Stone. Het duurde nog ruim een jaar voor hij in het Nederlands uitkwam.


Heel eerlijk, als meisje van 11 vond ik het maar een saai boek. Ik herinner me dat ik hem in de tram van school naar huis las en dat ik niet door het begin heen kwam. Ik was een boekenworm maar ik vond het gewoon saai 0_0 Hoe anders is dat nu ;-)

Natuurlijk zijn de boeken en de films in huis, maar ook de muziek en de Lego Harry Potter spellen ontbreken niet. Vol humor beleef je opnieuw de verhalen uit de films en de boeken. Ik vind ze geweldig!


Ik heb natuurlijk ook de nodige Harry Potter dingen zelf gemaakt, zoals de Sorteerhoed en dit borduurwerk van de 'Golden Trio'.Maar natuurlijk heb ik ook een deken gehaakt van het wapen van Zweinstein en is er nog een deken in de maak met de Harry Potter figuren.


Hagrid is inmiddels a…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)