Doorgaan naar hoofdcontent

Leuk nieuws

Gister liet ik al een beetje doorschemeren dat er iets staat te gebeuren bij 'made by Mriek', waarom zou ze anders niet alle zpagetti armbanden in haar webshop plaatsen?

De reden is eigenlijk simpel en ontzettend leuk!
Een aantal van mijn handmade items komen namelijk bij Knotten in Delft in de winkel! (waaronder dus ook een aantal van de zpagetti armbanden).

Delft is natuurlijk een stad van de toeristen, dus daar heb ik ook rekening mee gehouden...

De 'Hollandse' mini Tweevoeters aan een sleutelhanger!

Die zullen dus ook te vinden zijn bij Knotten, waarvan de deuren op vrijdag 12 augustus voor het eerst open gaan.
Ik ben zelf ook nog heel benieuwd, ik ben gister bij Francis in de winkel langs geweest en toen was net de eerste lading wol en katoen binnen. De kasten waar ze in komen stonden al klaar om gevuld te worden, maar waren nog leeg... Ik ben heel benieuwd hoe het er volgende week allemaal uitziet!

Reacties

 1. hey super nieuws!!
  bezig bijtje!!

  hoop dat je veel gaat verkopen!!
  succes ermee!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat super zeg! ben benieuwd wat er nog meer in de winkel komt gemaakt door jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owwwwww wat gaaf ! succes hoor!

  wat verkoopt ze allemaal voor wol en katoen?

  gr chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel :-)
  Wat ik zeker weet dat ze gaat verkopen is Catania en DMC. Ook nog wat anders, maar die durf ik niet met zekerheid te zeggen...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej, wat ontzettend leuk zeg. suc6 ermee en dat je maar een hele hoop op deze manier mag verkopen want ze zijn super, je maaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk ! Goed verkopen, dan wil je misschien wel meer van je..... Gaaf hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, gefeliciteerd! En ze zien er erg leuk uit, dat moet wel goed verkopen!

  Groet,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed zeg!!! Gefeliciteerd!!! Echt ontzettend leuk! Je tweevoeter is leuk! Ik heb in de vakantie helemaal niets gehaakt, had al je patroontjes meegenomen, maar niets van gekomen! Maar komt nog wel hoor! ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek