zondag 28 augustus 2011

Tot over een paar maanden!

Nu is hij nog een beetje in de buurt, want de brievenbus staat hier in de straat... Maar morgen heeft hij voorlopig een ander thuis... Ik krijg er wel eentje voor in de plaats en ik krijg de mijne ook weer terug.

Waar heeft ze het over? Ik hoor het jullie denken :-) Ik heb het over mijn Round Robin Mini Notebook! Hij zit nu veilig en droog (!) in de brievenbus, te wachten tot de postbode hem vanavond op komt halen. Maar hij is natuurlijk niet weg gegaan zonder dat ik nog een paar sneak foto's heb gemaakt ;-)Gister was de deadline voor de 'pimp je kaft' wedstrijd op de Round Robin blog. Ik was (met nog een uur te gaan) net op tijd met het inleveren van de foto van de kaft. Een dezer dagen komt op de Round Robin blog een poll te staan (of een link naar een poll) om te stemmen op je favoriete kaft! Brengen jullie ook je stem uit? May the best men win! ;-)
Om vast wat stemmen te winnen ;-) dit is mijn kaft geworden:


Liefs,
Mriek

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek