Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwsbrief made by Mriek


Afgelopen maart begonnen, in juli is de URL veranderd naar www.madebymriek.nl en sinds augustus staat made by Mriek ingeschreven bij de KVK. Het is allemaal steeds echter geworden en ik ben er onwijs blij mee en trots op!

Patronen
Ondertussen staan er alweer een hoop patronen in de webshop, zo ook 4 verschillende cup cake patronen. Je kan kiezen uit `kikker, eend, konijn`, `ijsbeer, varken, aap`, `bij, spin, lieveheersbeestje` en `olifant, kip, schaap`, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal bestellen!


Aanbieding
Ik heb een aanbiedingen pagina toegevoegd, hierin kan je in één overzicht zien wat alle aanbiedingen zijn. Neem je een kijkje?

Betalingen
Voorheen moest je wachten met betalen tot je een email van mij kreeg met de precieze kosten omdat de webwinkel de verzendkosten niet automatisch rekende. Dit is verandert! Als je bestelt zie je direct de eventuele verzendkosten en krijg je meteen een email met alle betaalgegevens, meer gemak voor julllie en ook voor mij :-).

Zpagetti artikelen 
Heb je al die leuke zpagetti artikelen al gezien? Er zijn zpagetti armbanden, zpagetti kettingen en zpagetti sleutelhangers. Leuk om te geven en te krijgen! Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Kijk in de webwinkel voor het precieze assortiment.

Cadeautje?
Made by Mriek pakt het graag voor u in! Voeg de inpakservice toe aan uw winkelwagen, geef bij uw bestelling aan wat u ingepakt wilt hebben en voor wie het is (man/vrouw) en made by Mriek pakt het gepast voor u in.

Wist u dat made by Mriek ook te vinden is op hyves en facebook? Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Heeft u nog vragen/opmerkingen? U kunt mij altijd mailen!

Graag tot ziens in de webshop van made by Mriek!

Reacties

 1. Oh leuk!!! Ga zo kijken haha!! Super!! Dank je!! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die cupcakes elke keer weer schitterend!!! Erg leuk en origineel!

  Die armbanden zijn ook mooi!

  Heel veel succes met je webshop!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super allemaal!
  En dat je al zover gekomen bent!
  Echt leuk!
  Ga zo door!!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek