Pagina's

woensdag 7 september 2011

Nieuwsbrief made by Mriek


Afgelopen maart begonnen, in juli is de URL veranderd naar www.madebymriek.nl en sinds augustus staat made by Mriek ingeschreven bij de KVK. Het is allemaal steeds echter geworden en ik ben er onwijs blij mee en trots op!

Patronen
Ondertussen staan er alweer een hoop patronen in de webshop, zo ook 4 verschillende cup cake patronen. Je kan kiezen uit `kikker, eend, konijn`, `ijsbeer, varken, aap`, `bij, spin, lieveheersbeestje` en `olifant, kip, schaap`, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal bestellen!


Aanbieding
Ik heb een aanbiedingen pagina toegevoegd, hierin kan je in één overzicht zien wat alle aanbiedingen zijn. Neem je een kijkje?

Betalingen
Voorheen moest je wachten met betalen tot je een email van mij kreeg met de precieze kosten omdat de webwinkel de verzendkosten niet automatisch rekende. Dit is verandert! Als je bestelt zie je direct de eventuele verzendkosten en krijg je meteen een email met alle betaalgegevens, meer gemak voor julllie en ook voor mij :-).

Zpagetti artikelen 
Heb je al die leuke zpagetti artikelen al gezien? Er zijn zpagetti armbanden, zpagetti kettingen en zpagetti sleutelhangers. Leuk om te geven en te krijgen! Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Kijk in de webwinkel voor het precieze assortiment.

Cadeautje?
Made by Mriek pakt het graag voor u in! Voeg de inpakservice toe aan uw winkelwagen, geef bij uw bestelling aan wat u ingepakt wilt hebben en voor wie het is (man/vrouw) en made by Mriek pakt het gepast voor u in.

Wist u dat made by Mriek ook te vinden is op hyves en facebook? Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Heeft u nog vragen/opmerkingen? U kunt mij altijd mailen!

Graag tot ziens in de webshop van made by Mriek!

4 opmerkingen:

 1. Oh leuk!!! Ga zo kijken haha!! Super!! Dank je!! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die cupcakes elke keer weer schitterend!!! Erg leuk en origineel!

  Die armbanden zijn ook mooi!

  Heel veel succes met je webshop!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super allemaal!
  En dat je al zover gekomen bent!
  Echt leuk!
  Ga zo door!!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen