Pagina's

zaterdag 17 september 2011

week 37 - project 52

Het is jullie vast niet opgevallen dat ik elke dag een zelfgetekend kaartje post op mijn blog ;-)
Wat vinden jullie ervan? Of vinden jullie het te veel, elke dag. Zou ik bijvoorbeeld elke week 1 post met 7 kaarten moeten posten? Kom maar op met jullie meningen! :-)
Ik zit nu dus regelmatig met stiften en blanco kaartjes op tafel, erg gezellig en kleurrijk, zeker als Amineko er ook nog eens bij komt zitten. Er plopt nu spontaan een nieuw idee voor een kaartje in mijn hoofd! :-D Hij zal niet het kaartje van morgen worden, daar zit Amineko bovenop met zijn dikke billen, maar misschien wel een van de kaartjes van aankomende week :-)

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marieke,

  Ik geniet elke dag van je kaartjes hoor. En ik moet zeggen, het zijn echt hele leuke kaartjes. Ik haal er al wat inspiratie uit.

  Maar je moet voor jezelf denk ik kijken wat het handigst is. Als je het makkelijker vindt om 1 keer per week te posten dan doe je dat toch lekker.

  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mriek, geen probleem hoor elke dag een kaart, ik vind het juist leuk zo'n verrassing elke dag.
  Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het leuk hoor om elke dag je creatie te bekijken.

  groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik wel een heel mooi kaartje! Leuk, een kaartje met Amineko! Ik vind het een geinig project en een kaartje bekijken neemt niet veel tijd in beslag toch? Men kan er ook zelf voor kiezen om alles 1x in de week te bekijken. Zelf vind ik het wel grappig om dagelijks het nieuws in creatief blogland te bekijken, dus voor mij hoef je het niet te veranderen.
  Fijne zondag en veel teken en kleur-plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch een leuk initiatief hoor, wat zal je na een tijd een ruime keuze kaarten hebben ;-)

  Groetjes Sofie, en elke dag eentje posten is wel tof, want anders moeten we te lang wachten om die te zien! LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de kaarten heel leuk, maar ik kijk naar jou blog voor het haakwerk en dat mis ik nu.
  Groetjes Marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Marjanne
  met haken ben ik zeker niet gestopt, ben bezig met wat grotere projecten en dat neemt wat meer tijd in beslag... Laatste tijd ook veel druk, dus niet veel tijd en ben erachter gekomen dat ik door tekenen beter ontspan dan door te haken... Maar ik haak nog steeds! Zal ook niet kunnen stoppen ;-) Ik zal ff kijken of ik deze week een update kan geven met waar ik mee bezig ben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen