Pagina's

zaterdag 1 oktober 2011

Granny square love

Sarah London is bij de meeste hakers onder ons denk ik wel bekend, maar weten jullie ook dat zij een boek heeft geschreven?


Oh wat was ik blij toen hij vandaag binnenkwam! Ik had er nog niks van gezien behalve de kaft en verwachtte er veel van, maar dat wordt waargemaakt! Het eerste wat ik deed was het boek als een waaier doorbladeren, je ziet niks behalve de kleuren en wat een kleuren! Een boek naar mijn hart, dat kon niet anders! ;-)

Er staan allemaal verschillende projecten in gesorteerd op ruimte in huis, we lopen eerst door de woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer en als laatste de badkamer. Voor elke ruimte zijn wel wat leuke projecten te vinden, een paar projecten ligt ik even uit :-)


Zo'n theepotwarmer heb ik (dacht ik) nog niet gezien. De andere die ik heb gezien leken mij meer een uitdaging en daar moet je weet een passende pot voor hebben, terwijl je zo'n soort theepotwarmer voor elke theepot toepasbaar is!

Deze twee projecten staan eigenlijk al heel lang op mijn verlanglijstje om te maken. De kruk en de poef heb ik al ;-) Natuurlijk wel in Marieke kleuren, dit is voor mij een beetje saai ;-)

Ik vind het een erg mooi boek, met een explosie van kleur, er zitten ook nog andere leuke projecten in het boek zoals bijvoorbeeld een Granny Kerstsok, erg origineel dus!

Wie weet wat jullie nog meer van mij gaan zien qua granny's! ;-)

Liefs,
Mriek

2 opmerkingen:

  1. heel leuk. Hij staat bij mij ook op het verlanglijstje, maar weet nog niet zo goed waar ik hem moet bestellen.
    Waar heb jij hem besteld?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar je creaties die hieruit voortkomen. Het ziet er iig erg leuk uit.
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen